Kylpyhuoneremontit, wc-ja saunatilojen remontit

Kylpyhuoneremontti

Monivaiheinen kylpyhuoneremontti vaatii erityisosaamista ja teknistä tietämystä. Kylpyhuoneet ovat kosteita tiloja, joiden remontoimiseen liittyy myös joukko lainsäädäntöön perustuvia toimenpiteitä. Jos remontoitava kohde on rakennettu ennen vuotta 1994, on suoritettava asbestikartoitus ja mahdollinen asbestipurkutyö. Ennen purkutyön aloittamista pitää kodin suojaus hoitaa asianmukaisella tavalla. Purkutyössä puretaan koko kylpyhuone kalusteineen ja pintoineen pois. Kosteusmittauksen jälkeen rakenteiden ollessa kunnossa, tehdään pohjatyöt ja vedeneristykset kuntoon. Vedenerityksen tekemiseen vaaditaan vedeneristystöiden sertifikaatti. Laatoitustyö voi alkaa eristystyön jälkeen. Sitä seuraavat putki- ja sähkötyöt sekä katon rakennus. Kalusteasennuksen, listojen ja kynnysten asentamisen jälkeen tehdään vielä viimeistelyt ja loppukatselmus. ProBuild Finland Oy Ab toteuttaa kylpyhuoneremontit sertifioidulla laatutyöllä, asiakaskeskeisesti avaimet käteen-palveluna.

Sauna- ja wc-remontti

Probuild Finland Oy Ab toteuttaa myös sauna- ja wc-remontteja. Toteutamme saunaremonttisi kätevästi kylpyhuoneremonttisi yhteydessä tai erillisenä remonttina. Saunaremontissa uusitaan saunan rakenteet ja eristeet. Saunaan asennetaan uudet paneelit, listat ja ovi. Lisäksi uusitaan valaistus ja kiuas. Usein saunan lattia laatoitetaan uudelleen. Nykyisin saunatiloihin on saatavilla laajassa skaalassa erilaisia sisustusvaihtoehtoja, joilla toteutamme toiveidesi saunakeitaan. Saunatilojen remontointi vaatii vedeneristyksen sertifioitua erikoisosaamista. ProBuild Finland Oy Ab:n rakentamisen ammattilaisilla on Eurofinsin myöntämä vedeneristyssertifikaatti.

Teemme myös asiakkaillemme wc-remontteja. ProBuild Finland Oy Ab toteuttaa erilaisilla pintamateriaaleilla wc:hen toivomasi tyylin ja tunnelman. Huolellisella suunnittelulla, sähköistyksen ja valaistuksen päivityksellä, laadukkailla materiaaleilla ja oikeilla työmenetelmillä saadaan wc-tilat toimiviksi ja lopputuloksesta onnistunut.

ProBuild Finland Oy Ab kylpyhuoneiden, sauna- ja wc-tilojen remontointipalvelua. Palvelumme on asiakaskeskeistä.

Toimimme kustannustehokkaasti ja toteutamme asiakkaiden tarpeiden sekä toiveiden mukaisia rakennusratkaisuja.