Omakotitalon laajennus

Teemme pienet ja isommat talon laajennukset asiakkaan toiveiden mukaan avaimet käteen -periaatteella.

Ota yhteyttä

Lisää tilaa ullakolta tai kellaritiloista

Vanhaan omakotitaloon saa lisää tilaa esimerkiksi ottamalla ullakon tai kellaritilan asuinkäyttöön tai rakentamalla lisäosan. Omakotitalon laajentamisessa on huomioitava monta asiaa ja matkan varrella saattaa tulla yllätyksiä. Kokeneena rakentajana toteutamme haastavat ja monimutkaiset laajennukset kustannustehokkaasti, laadukkaasti ja sovitun rakennusaikataulun mukaisesti. 

Ota yhteyttä

Laajennukset avaimet käteen -periaatteella

Teemme pienet ja isommat laajennukset asiakkaan toiveiden mukaan avaimet käteen -periaatteella. Kauttamme asiakas saa myös muiden rakentamisen ammattilaisten, kuten sähköasentajan ja LVI-asentajan, palvelut. Asiantuntevat rakennusalan ammattilaisemme huolehtivat siitä, että rakennusprojekti etenee sovitusti ja suunnitelmien mukaan. 

Ota yhteyttä

Vastaava työnjohtaja varmistaa laadun

Kun tilaat omakotitalosi laajentamisen ProBuild Finlandilta, vastaava työnjohtaja on jokaisessa vaiheessa paikalla valvomassa ja johtamassa rakennustyön laatua. Erityisesti laajennuskohteissa tämä tuo rakennuttajalle selkeää säästöä kustannuksissa, kun asiantuntija on nopeasti paikalla ratkomassa mahdollisia ongelmatilanteita.

Ota yhteyttä

Kumppaninasi luotettava ja kokenut rakennusinsinööri 

Meillä vastaavana työnjohtajana toimii rakennusinsinööri Kenth Asplund, jolla on vuosien kokemus rakentamisesta. Häneltä onnistuu suunnitelmien perusteella kustannus- ja työmenekkilaskelmat, materiaalilistojen laadinnat ja hankintojen kilpailutukset ja tilaukset.

Kenth työskentelee yhteistyössä monien eri rakennusalan ammattilaisten kanssa rakennusprojekteissaan. Kaikissa rakennusprojekteissa hän huolehtii rakentamisen laadusta, jotta asiakas saa toiveidensa mukaisen oman kodin.

Ota yhteyttä