Palveleva rakentamisen ammattilainen

Hoidamme rakennusprojektit laatutyönä, kustannustehokkaasti ja alan parhaita työtapoja ja nykyaikaisia työmenetelmiä käyttäen.  

Ota yhteyttä

Olemme luotettava ja turvallinen kumppani kotisi rakentamiseen

  • Kustannustehokas toimintamalli Tarjoamme palvelukokonaisuuden, joka sisältää rakentamisen ja materiaalit.

  • Kokeneet ammattilaiset Rakentamisen lisäksi työmme on ihmisten välistä vuorovaikutusta, asiantuntemusta ja kommunikaatiota.

  • Selkeä sopimus Laadukas tarjous ja yhdessä määritetty sopimus tuovat turvaa molemmille osapuolille.

  • Avoin viestintä ja ennakoitavuus Kerromme asiakkaalle, miten työt etenevät ja mitä ja miksi seuraavaksi tapahtuu.

  • Toiminnan turvallisuus Toimimme rakentamisen, rakenteiden ja rakennustekniikan puolesta edunvalvojanasi ja asiantuntijanasi.

  • Rakennuskannan kestävä kehittäminen Huolehdimme ympäristöstä oikeilla materiaalivalinnoilla ja rakenteilla sekä vastuullisella työmaatoiminnalla.

Ota yhteyttä

Autamme sinua rakennusluvan hakemisessa

Rakennusluvan hakeminen tarvitsee jonkin verran aikaa ja suunnittelu- ja projektinjohtotyötä. Tarvittavien toimenpiteiden määrä ja laatu vaihtelee rakennuspaikkakunnan, lupakäsittelijän ja rakennuspaikan mukaan. Rakennusluvan yksi tärkeimpiä vaiheita on nimetä hankkeen vastuuhenkilöt ja suunnittelijat.

Tunnemme hyvin Porvoon ja Sipoon rakennuslupa-asiat ja voimme olla tukenasi rakennusluvan hankinnassa tai halutessasi hoitaa koko prosessin puolestasi. Huolehdimme siitä, että suunnitelmat tehdään oikeassa järjestyksessä kyseiseen rakennuspaikkaan huolellisesti tutustuen ja että rakennuslupaprosessi etenee sujuvasti.

Ota yhteyttä