Omakotitalon rakentaminen

Toteutamme pientalot kokonaisurakkana ja toimimme pääurakoitsijana, jolloin vastaamme koko hankkeen toteutuksesta.

Ota yhteyttä

Pientalojen rakentaminen kokonaisurakkana

Omakotitalon rakentaminen on monivaiheinen ja vaativa prosessi, jonka toteuttaminen on parasta antaa pätevien ammattilaisten tehtäväksi. ProBuild Finland Oy Ab on luotettava ja turvallinen kumppani kotisi rakentamiseen.

Tarjoamme pientalojen rakentamispalveluita  kustannustehokkaasti kokonaisurakointina. Toimimme yleensä pääurakoitsijana omakotitalon rakentamisprojektissa. Toteutamme rakennusprojektin pohjatöistä muuttovalmiiksi taloksi asiakkaan toiveiden mukaisesti. Tarvittaessa käytämme luotettavia kumppaneita rakentamisen eri vaiheissa.

Ota yhteyttä

Rakennamme pitkästä tavarasta

Rakennamme puutalot ja kivitalot paikan päällä ns. pitkästä tavarasta suunnitelmien mukaan. Haaveiletpa isosta tai pienestä talosta tai vapaa-ajan asunnosta, toteutamme kohteen kustannustehokkaasti, laadukkaasti ja sovitun rakennusaikataulun mukaisesti. Asiantuntevat rakennusalan ammattilaisemme huolehtivat siitä, että rakennusprojekti etenee sovitusti.

Ota yhteyttä

Vastaava työnjohtaja varmistaa laadun

Kun tilaat omakotitalosi rakentamisen ProBuild Finlandilta, vastaava työnjohtaja on jokaisessa vaiheessa paikalla valvomassa ja johtamassa rakennustyön laatua. Verrattuna tavanomaiseen harvoihin työmaakäynteihin perustuvaan rakennusprojektin johtamiseen, tuo tämä rakennuttajalle selkeää säästöä kustannuksissa, kun mahdolliset ongelmat voidaan ratkaista nopeasti. 

Ota yhteyttä

Kumppaninasi luotettava ja kokenut rakennusinsinööri 

Meillä vastaavana työnjohtajana toimii rakennusinsinööri Kenth Asplund, jolla on vuosien kokemus rakentamisesta. Häneltä onnistuu suunnitelmien perusteella kustannus- ja työmenekkilaskelmat, materiaalilistojen laadinnat ja hankintojen kilpailutukset ja tilaukset.

Kenth työskentelee yhteistyössä monien eri rakennusalan ammattilaisten kanssa rakennusprojekteissaan. Kaikissa rakennusprojekteissa hän huolehtii rakentamisen laadusta, jotta asiakas saa toiveidensa mukaisen oman kodin.

Ota yhteyttä