Vastaava työnjohtaja 

ProBuild Finland Oy Ab tarjoaa laadukasta vastaavan työnjohtajan palvelua pientalo- ja rakennuskohteisiin. Hoidamme projektisi suunnittelun ja rakentamisen, sekä valvomme sitä alusta loppuun.

Toimimme Porvoon alueella.

 

Ota yhteyttä

 

Rakennustöiden valvonta edellyttää vastaavaa työnjohtajaa valvomaan rakennustyön eri vaiheita ja huolehtimaan rakennustyön etenemisestä suunnitelman mukaisella tavalla.

Vastaavan työnjohtajan tulee olla rakentamisen asiantuntija, jonka tehtävänä on varmistaa rakentamisen laatu.  Rakennusvalvonnasta huolehtiva viranomainen sekä maankäyttö- ja rakennuslaki asettavat perusvaatimustason sille, mitä työnjohtotehtävien puitteissa rakennusprojektissa valvotaan, mutta itse palvelusisällössä on suurta vaihtelua.  Kun tilaat omakotitalosi rakentamisen ProBuild Finlandilta, vastaava työnjohtaja on paikalla koko ajan, valvomassa ja johtamassa rakennustyön jokaista vaihetta, ja mikä parasta, tästä ei aiheudu Sinulle ylimääräisiä kustannuksia, vaan saat projektillesi aidon laadunvarmistuksen. Vastaavan työnjohtajan jatkuva läsnäolo, verrattuna tavanomaiseen harvoihin työmaakäynteihin perustuvaan rakennusprojektin johtamiseen, on selkeä laatukriteerin täyttyminen. Jos laatu ja projektiin sijoitetut rahat ovat Sinulle tärkeitä, ProBuild Finland Oy Ab on valintasi.

 

Vastaavan työnjohdon tehtäviä

Toteutus ja raportointi

Huolehdimme rakennustöiden laadukkaasta, rakennussuunnittelun mukaisesta toteutuksesta sekä tarvittavasta raportoinnista.

Seuranta

Seuraamme rakentamiseen budjetoitujen kustannusten toteutumista ja valvomme rakennusprojektin aikataulujen etenemistä asetettujen tavoitteiden mukaisesti.

Valvonta

Valvomme rakennusprojektin työturvallisuusasioita ennakoivalla ja ennaltaehkäisevällä työskentelytavalla. 

ProBuild Finland tarjoaa laadukasta ja palvelusisällöltään kattavaa vastaavan työjohtajan palvelua pientalorakentamiseen. Palvelumme on avaimet käteen periaatteella projektin kokonaistoteutusta, sisältäen suunnittelun, rakentamisen ja valvontatehtävät.