Omakotitalon rakentaminen

ProBuild Finland Oy Ab tarjoaa pientalojen rakentamispalveluita avaimet käteen- periaatteella.

Toimimme Porvoon alueella.

 

Varaa maksuton verkkotapaaminen

 

Oma talo on monen suomalaisen haave. Talonrakentaminen on monivaiheinen ja vaativa prosessi, jonka toteuttaminen on turvallisinta ja kustannustehokkainta jättää pätevien ammattilaisten tehtäväksi.

ProBuild Finland on ollut mukana toteuttamassa useiden asiakkaidemme unelmien talon rakennusprojekteja avaimet käteen-toimituksena. Haaveiletpa isosta tai pienestä talosta tai vapaa-ajan asunnosta, voit huoletta jättää taloprojektisi meidän käsiimme.

Me huolehdimme tarkkaan projektin suunnittelusta ja rakentamisesta laadukkailla materiaaleilla, sekä ajanmukaisilla työkaluilla luotettavien yhteistyökumppanien kanssa.

Toteutamme kohteemme kustannustehokkaasti, sovitun rakennusaikataulun mukaisesti ja laatutyönä. Asiantuntevat rakennusammattilaisemme huolehtivat siitä, että omakotitalosi rakennusprojekti on luotettavissa, kokeneissa käsissä ja rakentaminen on sujuvaa.

 

Omakotitalon rakentamisen vaiheita

Suunnittelu

Suunnitteluvaiheen tavoitteena on selvittää talonrakentamisprosessin perustekijät. Näitä ovat budjetti, tontin sijainti, talon koko ja materiaali sekä ulkopuolisen työvoiman tarve ja omat mahdollisuudet osallistua rakennustöihin. ProBuild Finland Oy Ab on mukana talonrakennusprojektisi suunnitteluvaiheessa ja tarjoaa sinulle ammattilaisten toteuttamana kokonaisrakentamisratkaisuja.

Talourakoitsijan valinta

Talon rakentamisessa on monia vaihteita ja osaurakoita. Urakat voi jakaa useampaan urakkaan tai käyttää yhtä urakoitsijaa, jonka kautta kaikki talon urakkavaiheet hoidetaan. ProBuild Finland Oy Ab tarjoaa avaimet käteen-palveluna kokonaisurakointia ja käytämme tarvittaessa yhteistyöverkostomme luotettavia partnereita apunamme rakentamisen eri vaiheissa.

 

Tontti

Talon rakentaminen lähtee liikkeelle tontin valitsemisesta.  Tontin valintaan vaikuttuvat monet asiat, jotka myös vaikuttavat tontin ostohintaan. Palveluiden läheisyys, maisemat ja kulkuyhteydet ovat usein hankintakriteerilistalla. Tonttivalinnassa kiinnitetään huomiota myös tonttimaahan. Tonttimaa vaikuttaa rakentamisen pohjatyövaiheeseen ja kustannuksiin.

 

Rakennuslupa

Rakennuslupa kannattaa hakea hyvissä ajoin, sillä sen saamisessa on hyvä varautua odottamaan. Odotusajat vaihtelevat ja saattavat olla kuukausienkin mittaisia.

Maanrakennustyöt

Rakennettavan omakotitalon tontti vaatii lähes aina muokkausta eli maanrakennustöitä. Maanrakennustöitä ovat esimerkiksi kaivuu- ja räjäytystyöt, ajoliittymien rakentaminen sekä liittymien asennus. Kun tonttia valitaan, on järkevää huomioida myös nämä asiat. ProBuild Finland Oy Ab:n yhteistyöverkoston kautta saadaan pohjatyöt hoidettua osana kokonaisprojektia.

Talon rakentaminen

Maanrakennustöiden jälkeen alkaa itse talon rakentaminen. Talon rakentamisessa on monia vaiheita.  Rakentamisvaiheessa pystytetään ulkorakenteet. Työvaiheen kesto riippuu esimerkiksi talon koosta. Kun pystytysvaihe on saatu tehtyä alkavat koko rakennusvaiheen kestävät putki- ja sähkötyöt, joiden lisäksi taloon tehdään lattian valu- sekä väliseinätyöt. Rakennusvaiheen lopussa tehdään vielä viimeistelytyöt eli sisätilapintojen rakentaminen. Rakentamisvaiheen päätöksenä tehdään vielä loppukatselmus. ProBuild Finland Oy Ab urakoi rakentamisen kokonaisratkaisuna kaikki talon rakentamisen vaiheet luotettavasti ja laatutyönä.

ProBuild Finland Oy Ab tarjoaa laadukasta pientalojen rakentamispalvelua. Palvelumme on asiakaskeskeistä. Toimimme kustannustehokkaasti ja toteutamme asiakkaiden tarpeiden sekä toiveiden mukaisia rakennusratkaisuja.