Pintaremontti

ProBuild Finland Oy Ab tekee pintaremontteja, kuten keittiöremontteja, lattia-asennuksia, maalauksia ja tapetointeja. 

Toimimme Porvoon alueella.

 

Pyydä tarjous

 

Pintaremontilla saat aikaan suuren muutoksen kodissa. Pienikin remontti kannattaa suunnitella ja toteuttaa huolella. ProBuild Finland Oy on apunasi suunnittelusta toteutukseen.  Me hoidamme kotisi pintojen uudistamisen laadukkaasti ja parhaita työmenetelmiä käyttäen. Kotisi remonttiin voidaan sisällyttää kaikki kodin pinnat, lattiaremontista seinäpintojen uusimiseen tapetoimalla tai maalaamalla. Teemme myös kokonaisvaltaisia keittiöremontteja ja laatoitamme kotisi tiloja tarpeesi ja toiveesi mukaan. Remontoimme niin omakoti-, rivi- kuin kerrostalokoteja.

Remonttipalveluista on mahdollista hakea verotuksessa kotitalousvähennystä.

Remontteja kodin kunnostamiseen

Keittiöremontti

ProBuid Finland Oy Ab on toteuttanut asiakkailleen useita, lopputulokseltaan onnistuneita ja laadukkaita keittiöremontteja. Keittiö on kodin sydän ja yksi kodin käytetyimmistä tiloista. Keittiön uudistamisessa on hyvä kääntyä ammattilaisen puoleen jo suunnitteluvaiheessa, jolloin käytännöllisuus ja toimivuus saadaan parhaiten varmistettua.  

Keittiöremontti sisältää useita työvaiheita keittiökalusteiden ja tasojen asennusten lisäksi. Kokonaisvaltaisessa remontissa uusitaan keittiön kaikki pinnat ja usein kodinkoneet asennetaan integroituna kalusteisiin. ProBuild Finland Oy Ab:n rakennusalan ammattilaisilla on vedeneristykseen tarvittava Eurofinsin vedeneristyssertifikaatti, joten laatoitukset asianmukaisine vesieristeineen hoidetaan oikeaa rakennustapaa noudattaen.

Olitpa suunnittelemassa keittiön laajennusta, keittiökalusteiden uusimista tai muuta keittiön parannusremonttia, voit luottaa asiantuntevaan ja asiakaskeskeiseen palveluumme.  

Lattia-asennukset

ProBuild Finland Oy Ab hoitaa myös lattia-asennuksia. Teemme laminaatti-, vinyyli-, lauta- ja laattalattioiden asennuksia omakotitaloihn sekä rivi- ja kerrostalohuoneistoihin.

Toteutamme lattia-asennuksessa kaikki tarvittavat vaiheet, vanhan lattian purkamisesta pohjatöihin ja asennustyöhön. Asennustyön teemme tarkasti ja huolehdimme siitä, että lopputulos on siisti ja kaunis. Asentajillamme on Eurofinsin myöntämä vedeneristyssertifikaatti, jolloin voit luottaa siihen, että asentamamme laattalattia on tehty  oikeita työmenetelmiä ja tapoja käyttäen. Lopputuloksena on laadukkaasti toteutettu lattia.

Toimimme avaimet käteen -periaatteella ja  huolehdimme kokonaisvaltaisesti asennusprojektin läpiviennistä kaikkien työvaiheiden osalta, kustannustehokkaasti ja sovittuja aikatauluja noudattaen.

Seinä- ja kattopinnat

Seinäpintojen uusiminen ja sisäkaton ilmeen raikastaminen on joutuisa ja kustannusystävällinen tapa toteuttaa kodin pintojen uusimista ja luoda kotiin uutta ilmettä. ProBuild Oy Ab:n huolelliset pintaremontin asiantuntijat hoitavat osaavasti seinien maalauksia ja tapetointeja. Parhaan lopputuloksen syntyminen alkaa hyvin toteutetuista pohjatöistä. Erityisesti vanhemmissa asunnoissa seinät voivat olla epätasaisia ja silloin paras tapa huolehtia pohjan tasaisuudesta on levyttää seinät uudelleen ennen varsinaista pintatyötä. Näin syntyy kaunista seinäpintaa.  Kattopintojen uudistamisella saadaan raikastettua huoneen ilmettä. Maalamalla tai asentamalla kokonaan uudet kattopaneelit saadaan aikaan merkittävä muutos huoneen yleisilmeeseen. ProBuild Finland Oy tekee maalaustöitä ja tapetointia kaikenlaisiin koteihin.

ProBuild Finland Oy Ab tarjoaa pintaremontointipalvelua. Palvelumme on asiakaskeskeistä. Toimimme kustannustehokkaasti ja toteutamme asiakkaiden tarpeiden sekä toiveiden mukaisia rakennusratkaisuja.