Vesivahinkokorjaukset

Vesivahinkokorjaus

Vesivahingon korjaamisessa ei kannata aikailla. Ripeällä toiminnalla on mahdollista välttää suuremmat vahingot ja lisäkustannukset. ProBuild Finland Oy Ab on kokenut vesivahinkojen korjaaja ja toimimme tehokkaasti vahinkotilanteissa. Vesivahingon korjaaminen vahinkokartoituksen jälkeen alkaa kuivauksella. Huolellinen kuivaus säästää usein myös lisäkuluilta. Rakenteiden purkaminen on usein välttämätöntä. Kuivatuksen jälkeen kosteuden mittauksella selvitetään kosteuden määrä ennen purkutyötä. Riittävän laaja ja perusteellinen vahinkokorjaus pienentää vesivahingon uusimisriskiä ja lisäkustannusten syntyä.

Vesivahinkojen aiheuttajia ja ennaltaehkäisy

Vesivahinkoja aiheuttavat tyypillisesti vanhat ja kuluneet putkistot, viemäriliitosten vuodot ja erilaiset laiteviat. Kerrostaloasunnoissa vesivahingon aiheuttaa usein vaurioitunut kylpyhuoneen vesieristys ja vahingot saattavat yltää myös naapuriasuntoihin. Pesukoneet lukeutuvat yleisimpiin vesivahingon aiheuttajiin. Keittiössä olevat putkistot ovat myös alttiina jatkuvalle rasitukselle ja keittiöiden alakaapistoissa säilytettävät tavarat saattavat aiheuttaa riskejä, esimerkiksi viemäriliitosten aukeamisia. ProBuild Finland Oy Ab:n tekemät vahinkokorjaukset toteutetaan vesivahingon riskitekijät huomioiden, jolloin uusilta vesivahingoilta voidaan välttyä.

ProBuild Finland Oy Ab tekee vesivahinkokorjauksia. Hoidamme myös palo-ja tuulivahinkosaneerauksia.

Palvelumme on asiakaskeskeistä. Toimimme kustannustehokkaasti ja toteutamme asiakkaiden tarpeiden sekä toiveiden mukaisia rakennusratkaisuja.